ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΦ.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Ιατρική φοιτώντας στο Πανεπιστήμιο Μεγάλη Ελλάδα στην Νότιο Ιταλία από όπου αποφοίτησα το 2004 με βαθμό Άριστα. Έπειτα αφού εργάστηκα ως εκπαιδευόμενος ιατρός σε διάφορα τμήματα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Μater Domini ασχολήθηκα περισσότερο στα τμήματα γενικής χειρουργικής και αγγειοχειρουργικής, έως το 2005 όπου απέκτησα άδεια άσκησης επαγγέλματος στο Ιταλικό κράτος από το υπουργείο της Ιταλίας.

Την ίδια χρονιά αφού απέκτησα άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα (Νομαρχία Ανατολικής Αττικής), έγινα μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών και διορίσθηκα ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Γαβαλούς αρμοδιότητας του Γ.Ν.Αγρινίου για 20 μήνες. Στην συνέχεια αφού υπηρέτησα σε μονάδες του Ελληνικού πυροβολικού ως Ιατρός μονάδας διορίσθηκα ως ειδικευόμενος γενικής χειρουργικής στο νοσοκομείο Αγρινίου. Κατά το διάστημα αυτό πραγματοποίησα πάνω από 200 χερουργικές επεμβάσεις ως χειρουργός και 1ος βοηθός εκ των οποίων πολλές λαπαροσκοπήσεις. Έπειτα διορίσθηκα ως ειδικευόμενος ιατρός το 2009 στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου πραγματοποίησα πλήθος φυσιολογικών τοκετών και εκπαιδεύθηκα στους μαιευτικούς – γυναικολογικούς υπερήχους στο τμήμα εμβρυομητρικής ιατρικής του ιδίου νοσοκομείου καθώς και στο τμήμα κολποσκόπησης. Ακολούθως το 2010 συνέχισα την ειδικότητα μου στην γυναικολογία στο νοσοκομείο Αγία Όλγα στην Νέα Ιωνία, όπου πραγματοποίησα πολλές γυναικολογικές επεμβάσεις και τοκετούς δια καισαρικής τομής. Από το 2010 είμαι μέλος της ευρωπαϊκής εταιρίας αντισύλληψης (ESC), από το 2015 μέλος της παγκόσμιας εταιρίας γυναικολογικών υπερήχων (ISUOG) και της παγκόσμιας εταιρίας γυναικολογικής ενδοκρινολογίας (ISGE).

Το 2014 απέκτησα την ειδικότητα της μαιευτικής γυναικολογίας από την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής με βαθμό Άριστα. Από το 2014 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην Νέα Ιωνία Αττικής ενώ παράλληλα έως το 2017 εργάσθηκα ως εσωτερικός εφημερεύων στα μαιευτήρια Ιασώ και Λητώ.

Συνεχίζω να ενημερώνομαι για όλες τις επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου μου με παρουσιάσεις και συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφιερωση , στον πατέρα μου ,

Παπαιωάννου Νικόλαο του Στεφάνου.

Ο Παπαιωαννου Νικόλαος του Στεφανου γεννηθηκε στη Αθηνα το 1950. Αποφοίτησε από την ιατρικη σχολη Αθηνων με βαθμο αριστα και στην συνεχεια ειδικευθηκε στην καρδιολογια σε διαφορα νοσοκομεια των Αθηνων. Αργοτερα εξειδικευθηκε στο Manchester της Αγγλιας στους βηματοδοτες και στους υπερηχους καρδιας,ενώ υπηρετησε στα νοσοκομεια Ευαγγελισμος, Λαικο , Ελπις και στο Νος.Αγρινιου ως διευθυντης. Κατά την διαρκεια της καρριερας του αντιμετώπισε με επιτυχια χιλιαδες καρδιολογικα περιστατικα.

Τον ευχαριστω , εγκαρδια , για την συνεχη στηριξη του , και την συμβολη του στην επαγγελματικη μου πορεια όλα αυτά τα χρονια.