ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το ενέσιμο κολπικό υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια μοντέρνα λύση στο πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας γενικότερα αλλά και στην εμμηνόπαυση όπου το πρόβλημα είναι εντονότερο.

Η θεραπεία με κολπικό υαλουρονικό οξύ διακρίνεται για την αμεσότητα της , τα πολύ καλά αποτελέσματα και τον σύντομο χρόνο της συνεδρίας. Ενώ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού άρα η εφαρμογή του δεν έχει παρενέργειες.

 • Τι είναι το κολπικό υαλουρονικό οξύ;

Είναι μία ενέσιμη καινοτόμος θεραπεία , απευθείας έγχυσης «ειδικού» υαλουρονικού οξέως στην είσοδο του κόλπου η οποία προκαλεί άμεση ενυδάτωση.

 • Πώς εφαρμόζεται το υαλουρονικό οξύ στον κόλπο, κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Το κολπικό υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται απευθείας στα τοιχώματα του κόλπου αφού προηγηθεί σωστή αποστείρωση της περιοχής και εφαρμοστεί μια αναλγητική κρέμα ξυλοκαίνης. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο , διαρκεί ως και 10 – 12 μήνες όπου η συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί.

 • Πόσο διαρκεί η συνεδρία ;

 • πονάει ;

Η συνεδρία με κολπικό υαλουρονικό διαρκεί περίπου 15 – 20 λεπτά , ενώ το αίσθημα δυσφορίας στην γυναίκα είναι πολύ μικρό καθώς η βελόνα που χρησιμοποιείται είναι πολύ λεπτή.

 • Πως δρά το υαλουρονικό οξύ στον κόλπο ;

 • έχει παρενέργειες ;

Προκαλεί , άμεση ενυδάτωση , αύξηση των στοιβάδων του κόλπου , βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού , μείωση της ατροφικής φλεγμονής , χωρίς παρενέργειες !

 

 • Ποια είναι τα πραγματικά οφέλη της θεραπείας ;

 1. Βελτίωση της κολπικής ξηρότητας.

 2. Άμεση ενυδάτωση του κόλπου.

 3. Λύση του κνησμού της εμμηνόπαυσης.

 4. Βελτίωση της σεξουαλικής επαφής.

 5. Επαναληψημότητα.

 6. Μακρά δράση για μήνες.

 7. Ενυδάτωση και βελτίωση του ph του κόλπου σε γυναίκες που υποφέρουν από κολπίτιδες.

 8. Βελτίωση της περινεοτομής σε γυναίκες που έχουν γεννήσει φυσιολογικά.

 9. Βελτίωση της libido.

elGreek